FORGOT YOUR DETAILS?

HAKKIMIZDA

GEDİKLİ MOTOR & BİSİKLET olarak, sektöründe 1985 yılından itibaren yüzyüze birebir müşteri memnuniyetine dayalı uygun fiyata kaliteli hizmeti sunmak amaçlı olarak kurulmuştur.
Yurt içinde sürekli müşterilerine yüksek kalitede hizmet veren GEDİKLİ MOTOR & BİSİKLET, Sahip olduğu birçok marka ve model seçeneği ile motorsiklet-bisiklet-atv-utv konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı ve kaliteyi en uygun fiyata sizlere sunmayı benimseyen bir anlayışla hizmet sunmaktadır.

Web sitemiz internet üzerinden bisiklet-motosiklet-atv-utv almak isteyenlere kolay, güvenli ve hızlı sahip olma olanağı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Hizmet kalitemiz uluslararası standartlarda olup, bu standartların dışında uygulama ile karşılaşılmaz.

GEDİKLİ MOTOR & BİSİKLET kurumsal anlamda faaliyet gösteren bir motosiklet satış - yedek parça ve servis firmasıdır.

Bunun bir diğer göstergesi de daha önceden çalışmış olduğumuz ve halen güvenilir şekilde hizmet sunduğumuz kurumsal firmalarla işlerimizin aynı güvenilirlikte devam etmesidir.

Şirketimizin temel felsefesi müşterilerimize, en yeni model , en güvenilir ve en ekonomik ürünleri, en hızlı şekilde, müşterilerimizin aleyhine herhangi bir koşul öne sürmeden teslim etmek ve satın alma süresi boyunca 7/24 hizmet sunmaktır.

En cazip fiyatlar, sınırsız ve kaliteli hizmet garantisi ile Trabzon ve Çevre Bölgelerin tamamında kusursuz hizmet vermekteyiz.

GEDİKLİ MOTOR & BİSİKLET ’in müşterilerine sunduğu bu hizmetler arasında güvenilirlik her zaman ilk sırada yer almaktadır.

Bu nedenle satışa sunulan tüm motor-bisiklet-atv-utv'lerin periyodik bakımları büyük bir titizlikle takip edilmekte, tüm tüm ürünler kontrolden geçirilmekte ve en küçük ayrıntısına kadar incelenerek yeni alıcısına hazırlanmaktadır.

GEDİKLİ MOTOR & BİSİKLET, Karadeniz'de Güvenin-Güvenilirliğin ve Kalitenin adını sunarak, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir.

Yetkili Servislerimiz haricinde de motorseverlerin hizmetinde olan firmamız, Yedek Servisimizle birlikte, sizlere yedek işinin ustalarıyla yedek parça temin etmektedir.

Farkımıza şahit olmak İçin Doğru Adrestesiniz.

GEDİKLİ MOTOR & BİSİKLET, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun ürünü, en uygun fiyatlarla size temin etmenin 1985 yılından itibaren haklı olarak gururunu yaşamaktadır.

Müsteri Odaklı hizmetimiz  7-24 saat Sorunsuz bir şekilde siz değerli takipçilerimizin emrinde.

SAYGILARIMIZLA.

TOP
Sohbete başla.
1
Bizimle anında iletişime geçin
Hoşgeldiniz, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Powered by